Referencer

Alpi Danmark A/S

Vi er yderst tilfredse med Karlslunde Erhvervsrengøring, sjældent har vi set så flot rengøring. Det er en fornøjelse at møde ind hver dag på jobbet og man kan rigtig se at der er blevet gjort rent.

Vi er så glade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karlslunde Erhvervsrengøring.

Rias A/S

Børsnoteret selskab

Vi, som er en relativ stor virksomhed med både administration, produktion og lager, har siden 2012 haft Karlslunde Erhvervsrengøring som leverandør af daglig rengøring, som de har udført til vores store tilfredshed. Vi har en ærlig og åben dialog, og de få “smuttere” der naturligvis forekommer, rettes med det samme. Meget venligt og smilende personale, som altid er meget imødekommende. Vi er rigtig glade for samarbejdet og giver gerne vores varmeste anbefaling.

Forbrugsforeningen

Administrationschef, Ib Tinghøj Hansen

Forbrugsforeningen har siden 2016 benyttet Karlslunde Erhvervsrengøring som tilsynsførende, samt leverandør af slutrengøring i 10 af vores eftertragtede ferieboliger. I besøgsrapporterne i de 2 ferielejligheder på Islands Brygge, samt de 8 ferielejligheder i Marielyst på Falster scorer rengøringen top-karakterer. Karlslunde Erhvervsrengøring leverer rengøring og service af en meget høj kvalitet, og samarbejdet fungerer upåklageligt og effektivt.

Tandlægerne i Greve – Greve Klinikhus

Tandlægerne Anders Vilmann og Carsten Urbild: (kunde siden 2008)

Vi har gennem flere år brugt Karlslunde Erhvervsrengøring og vi er meget tilfredse. Vi er en stor tandlægeklinik, hvor der dagligt kommer mange patienter, vi har derfor behov for meget grundig rengøring og det får vi 🙂

Vi kan således varmt anbefale Karlslunde Erhvervsrengøring.

Lægerne Kanaltorvet 8

Albertslund

“Vi er yderst tilfredse med Karlslunde Erhvervsrengøring og sætter stor pris på det grundige arbejde, de yder i vores lægepraksis, hvor de ikke går på kompromis med den høje standard. Personalet hos Karlslunde Erhvervsrengøring er altid venlige og imødekommende.”

MELABITO ApS og N2C ApS

Direktør Tommy Olsen:

“Vi har samarbejdet med Karlslunde Erhvervsrengøring i en hel del år – faktisk lige siden starten i 2003. Rengøringen er altid i top – det tilsikres med en god strategi og ansættelse af de rigtige medarbejdere. Med indehaver Signe Barfoeds store engagement og høje målsætning om at “tingene” skal være i orden føler vi os i gode hænder. Samarbejdet ser vi frem til fortsætter mange år fremover.”

EDC Poul Erik Bech - Kurt Hansen A/S

”Vi havde tidligere et stort rengøringsfirma – men valgte Karlslunde Erhvervsrengøring, fordi det var lokalt og på anbefaling. Vi er særdeles tilfredse – det er dejligt, at det er de samme medarbejdere, der altid foretager rengøringen – som i øvrigt foretages til vor fulde tilfredshed.”

Restaurant ADDRESS

“Restaurant ADDRESS har brugt Karlslunde Erhvervsrengøring siden 2020 og kan kun anbefale dem. Der er aldrig én ting at kunne sætte på deres arbejde, de er altid positive for ændringer og tilpasser sig efter restaurantens behov. Pigerne er grundige, og man bliver aldrig skuffet over deres arbejde.”