Hvorfor vælge os?


Som alle andre virksomheder kan vi kun overleve i længden, hvis vi hver dag leverer en god og fleksibel service, gør os umage og lever op til vores kunders forventninger. Kvalitet og service er nøgleordet hos os.

Og når vi skriver kvalitet, så mener vi det. Indgår I en fast aftale med os, så garanterer vi, at den årlige hovedrengøring, som mange virksomheder er nødt til at bestille hos deres rengøringsleverandør, ikke er nødvendig – det synes vi faktisk ville være flovt for os.

Rengøring kræver engagement, kendskab til metoder og kemi og ikke mindst tid til at udføre arbejdet tilfredsstillende. Vi er ikke blandt de dyreste, men prisen skal afspejle den kvalitet, I som virksomhed ønsker leveret.

Vi skal arbejde hurtigt og struktureret, men også have den fornødne tid til arbejdet for at sikre jer som virksomhed et tilfredsstillende resultat hver dag.

En god og personlig dialog er efter vores mening udgangspunktet for et godt samarbejde, så vi besøger ofte vores kunder for at sikre, at alt er, som det skal være.

  • Er I irriterede over gentagne forglemmelser og manglende kvalitet?
  • Eller søger I bare en seriøs samarbejdspartner til at løfte opgaven de næste mange år?

Så skal I ringe til os og få et uforpligtende tilbud.

Kig under Referencer og spørg gerne nogle af vores kunder om, hvad I kan forvente af Karlslunde Erhvervsrengøring!