Referencer

REFERENCER

Rias A/S

Børsnoteret selskab

Vi, som er en relativ stor virksomhed med både administration, produktion og lager, har siden 2012 haft Karlslunde Erhvervsrengøring som leverandør af daglig rengøring, som de har udført til vores store tilfredshed. Vi har en ærlig og åben dialog, og de få "smuttere" der naturligvis forekommer, rettes med det samme. Meget venligt og smilende personale,  som altid er meget imødekommende.  Vi er rigtig glade for samarbejdet og giver gerne vores varmeste anbefaling.

Forbrugsforeningen

Administrationschef, Ib Tinghøj Hansen

Forbrugsforeningen har siden 2016 benyttet Karlslunde Erhvervsrengøring som tilsynsførende, samt leverandør af slutrengøring i 10 af vores eftertragtede ferieboliger.
I besøgsrapporterne i de 2 ferielejligheder på Islands Brygge, samt de 8 ferielejligheder i Marielyst på Falster scorer rengøringen top-karakterer.

Karlslunde Erhvervsrengøring leverer rengøring og service af en meget  høj kvalitet, og samarbejdet fungerer upåklageligt og effektivt.

Tandlægerne i Greve – Greve Klinikhus (kunde siden 2008)

Tandlægerne Anders Vilmann og Carsten Urbild:

Vi har gennem flere år brugt Karlslunde Erhvervsrengøring og vi er meget tilfredse.

Vi er en stor tandlægeklinik, hvor der dagligt kommer mange patienter, vi har derfor behov for meget grundig rengøring og det får vi :-)

Vi kan således varmt anbefale Karlslunde Erhvervsrengøring.

Sydslam A/S

Adm. Direktør /CEO Michael Håkonsson

"Vi har gennem de sidste mange år brugt Karlslunde Erhvervsrengøring. De yder en super god rengøring og prisen er rigtig. Vi bor i
lejede lokaler, hvor de har gjort rent på kontoret i mange år."
 

"Tidligere var der et andet rengøringsfirma som foretog rengøringen i vores baderum, som er en del af fællesarealerne på ejendommen.
Det var vi ikke tilfredse med og bad derfor Karlslunde Erhvervsrengøring (Signe) om ekstra rengøring i baderummene. Det hjalp! Så blev
baderummene igen tilfredsstillende rene."
 

"Efter den tur, anbefalede jeg vores udlejere, at kontakte Karlslunde Erhvervsrengøring (Signe) så vi kunne få dem til at gøre rent permanent."
"Det skete så for mere end et halvt år siden, og siden da har der ikke været problemer med rengøringen i vores bade og omklædningsrum."

"Jeg kan derfor kun give min varmeste anbefaling til Karlslunde Erhvervsrengøring, da de er både serviceminded og gør ordentligt rent,
samtidig med at de er rigtig flinke og pålidelige."

Lægerne Kanaltorvet 8, Albertslund

"Vi er yderst tilfredse med Karlslunde Erhvervsrengøring og sætter stor pris på det grundige arbejde, de yder i vores lægepraksis, hvor de
ikke går på kompromis med den høje standard. Personalet hos Karlslunde Erhvervsrengøring er altid venlige og imødekommende."

MELABITO ApS og N2C ApS

Direktør Tommy Olsen:

"Vi har samarbejdet med Karlslunde Erhvervsrengøring i en hel del år - faktisk lige siden starten i 2003. Rengøringen er altid i top - det
tilsikres med en god strategi og ansættelse af de rigtige medarbejdere. Med indehaver Signe Barfoeds store engagement og høje målsætning
om at "tingene" skal være i orden føler vi os i gode hænder. Samarbejdet ser vi frem til fortsætter mange år fremover."

EDC Poul Erik Bech - Kurt Hansen A/S

”Vi havde tidligere et stort rengøringsfirma - men valgte Karlslunde Erhvervsrengøring, fordi det var lokalt og på anbefaling. Vi er særdeles tilfredse - det er dejligt, at det er de samme medarbejdere, der altid foretager rengøringen - som i øvrigt foretages til vor fulde tilfredshed.”

Lægerne Marianne og Martin Schunck, Glostrup:

"Vi kan varmt anbefale Karlslunde Erhvervsrengøring, som vi oplever leverer en på alle måder tilfredsstillende, stabil rengøring af fast personalestab, hvilket er af stor vigtighed i en lægepraksis som vores. Der føres grundigt tilsyn med det udførte arbejde og samarbejdet er præget af en venlig tone og fleksibel og hjælpsom tilrettelæggelse med fokus på kvalitet."